Bilgi ve Randevu Formu

Dairelerimizi görmek için randevu formunu doldurup bize dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Lütfen Bilgilerinizi Kontrol Ediniz.


Yeniden Deneyin

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

Büyükyalı Limited Şimdi Satışta!

Şehrin merkezinde; deniz manzaralı özel daireleri, açık alanları, geniş bahçeleri, sosyal alanları, ferah terasları, doğa, kültür sanat, alışveriş ve gastronomi gibi birçok ayrıcalığa 5 dakikada ulaşabileceğiniz Büyükyalı Limited şimdi satışta!
Panoramik deniz manzaralı 2+1’den 4,5+1 penthouse’a uzanan geniş daire seçenekleri ile bu çok özel projede yer almak ve hayatı tatil gibi yaşamak için sınırlı sayıdaki bu özel fırsatı kaçırmayın.

İstanbul'un büyüleyici manzarası, sakinlerine sunduğu ayrıcalıklı olanakları, kültür ve sanat merkezi Fişekhane’yle, heyecan dolu bir yaşamın kapılarını aralayın. Yeşilin binbir tonuyla düzenlenmiş 120.000’i aşkın bitki çeşidiyle dolu geniş peyzaj bahçeleri ve ferah meydanları size şehrin kalabalığında nefes aldırırken, ailenizle keyifli anılar biriktirin. Sahilde yer alan 30 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet parkuru, açık/kapalı yüzme havuzu, SPA, fitness ve sosyal tesisleri ile her gününüzü tatilde gibi yaşayın. Şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve kolay ulaşımı ile sevdiklerinize daha çok vakit ayırın.

Büyükyalı Limited, iyi yaşamın adresi!

İstanbul'un büyüleyici manzarası, sakinlerine sunduğu ayrıcalıklı olanakları, kültür ve sanat merkezi Fişekhane’yle, heyecan dolu bir yaşamın kapılarını aralayın. Yeşilin binbir tonuyla düzenlenmiş 120.000’i aşkın bitki çeşidiyle dolu geniş peyzaj bahçeleri ve ferah meydanları size şehrin kalabalığında nefes aldırırken, ailenizle keyifli anılar biriktireceksiniz. Sahilde yer alan 30 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet parkuru, açık/kapalı yüzme havuzu, Büyükyalı Club spor ve sosyal tesisleri ise hayatınıza sağlık, enerji ve hareket katacak. Karayolu, Marmaray durağı ve deniz iskelesi ile Büyükyalı'nın eşsiz konumu sayesinde, sevdiklerinize daha çok vakit ayırabileceksiniz.

Büyükyalı'da herkese ve her aileye uygun konseptte tasarlanan bir yaşam alanı mutlaka vardır. Estetiğin zarafet ve konforla buluştuğu en özel örneklerden Fendi daireleri ve müstakil yaşam deneyimini eşsiz taş duvarlı dokusuyla sunan 6,5 metreye varan yüksek tavanlı Büyükyalı Loft'larının yanı sıra, farklı donatıları, özel lounge ve kış bahçeleriyle, akıllı Büyükyalı daireleri sizleri bekliyor.

PROJE GALERİSİ

FİŞEKHANE KÜLTÜR SANAT LEZZET VE YAŞAM MERKEZİ BÜYÜKYALI’DA!

İstanbul'un ruhu, tarihin dokusu ve şehrin ritmiyle Fişekhane'de buluşuyor!

İki yüz yıla yakın geçmişi ve geçmişten bugüne dokusunun korunmasıyla İstanbul'un en önemli tarihi değerlerinden biri olan Fişekhane, İstanbul Boğazı'nın tam girişinde, Marmara Denizi'nin hemen kıyısında sanat ve sosyal yaşamın yeni merkezi olarak sizleri bekliyor. Tarihe saygı misyonuyla aslına uygun olarak özenle restore edilen Fişekhane, 18.yy'dan gelen hikâyesini, Büyükyalı'da ziyaretçileri ile paylaşıyor. Şehrin en önemli sanat etkinliklerini, benzersiz atmosferiyle ziyaretçilerine sunan Fişekhane, tarihte olduğu gibi unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor.

Fişekhane, görkemli tarihi, kültür sanat merkezi, sahneleri, sinemaları, galerileri, Türkiye’de ilk defa yer alacak markaları, Türk ve Dünya mutfaklarından gurme restoranları, birbirinden keyifli kafeleri, yöresel lezzetler sunan organik semt pazarı, spor merkezi, eğitici atölyeleri, sergi ve galeriyle şehrin yeni buluşma noktası olarak gerçek bir deniz semti yaşamı sunuyor.

ULAŞIM

Bilgi ve Randevu Formu

Dairelerimizi görmek için randevu formunu doldurup bize dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Lütfen Bilgilerinizi Kontrol Ediniz.


Yeniden Deneyin

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

Özak, Yenigün, Ziylan Ortaklığı


İstanbul’un Deniz Semti: Büyükyalı…

Büyükyalı, İstanbul Boğazı’nın girişinde, tarihi surların Boğaz’a açıldığı Kazlıçeşme sahilinde, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, yükselen yeni bir “deniz semti”, bir “yeni şehircilik” projesi.

İstanbul’un boğaz hattını uzatarak bir deniz semti kuran Büyükyalı, şehrin kara, deniz ve raylı sistem tüm ulaşım akslarının kesiştiği noktada konumlanıyor. Büyükyalı, Marmara Denizi’nin kıyısında, Tarihi Yarımada’dan Kapalıçarşı’ya, yeni havaalanından Avrasya Tüneli’ne birçok stratejik noktaya komşu konumuyla, İstanbul’un tam merkezinde yer alıyor.

Bir hikâyesi ve geçmişi olan, toplam 111 dönümlük arazi üzerinde, tarihi yapıların restore edilerek yeniden yaşama kazandırıldığı bir atmosferde inşa edilen Büyükyalı, “insan” ve “iyi yaşam” kavramlarını odağına alıyor. “İyi yaşam”ın tek ve gerçek adresi Büyükyalı, sakinlerine ve ziyaretçilerine, günlük hayatta “her şey dahil” bir konfor sunuyor.

Farklı daire seçeneklerinden zengin sosyal yaşama, prestijli mağazalardan dünya restoranlarına, Pazar Yerinden kafelere kadar akla gelebilecek her şey, Büyükyalı sakinlerine yürüme mesafesinde sunuluyor.

Her ihtiyaca yürüyerek ulaşılabilen Büyükyalı, en iyi tiyatro oyunları, en yeni filmler, ufuk açıcı sergiler, coşku dolu konserlerle zengin bir kültür sanat ortamı oluşturuyor. Büyükyalı; yaratıcı atölyeleri, eğlenceli park ve oyun alanları, kişisel gelişimi destekleyen etkinlik programları, spor olanakları ve bir semt kulübü olarak tasarlanan “Büyükyalı Kulübü”yle, hem çocukları hem de yetişkinleri mutlu ediyor.

Üstün kalite anlayışıyla farklı yaşam biçimlerine dokunan daire tiplerinin yanı sıra kiralanabilir ticari alanların da yer aldığı, “nesilden nesile aktarılacak bir eser” niteliğindeki Büyükyalı’da yaşam, Mayıs 2020'de başladı.

İnşaat sektörüne 1995 yılında İnter Yapı firmasıyla adım atan Özak Global Holding, bu alandaki tecrübesinden aldığı güçle 2009 yılında bir portföy yönetim şirketi olan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nı kurdu.

Özak GYO, 2012 yılında halka arz edildi. Özak GYO, özellikle metropollerin merkezi noktalarında konut ve ticari karma projeler geliştiriyor. Modern yaşam biçimlerinin gelişiminde öncü bir rol üstlenen, Türkiye’ye yeni yaşam biçimleri ve şehircilik anlayışları kazandıran Özak GYO, kent mimarisine ve insanların yaşam biçimlerine değer katan projeleri hayata geçirmeyi tercih ediyor.

1973’ten bu yana inşaat sektöründe genel müteahhit olarak faaliyet gösteren Yenigün, yurt içi ve yurt dışında sektörün hemen her dalında önemli projelere imza attı. Birçok spor tesisi, sosyal tesis, idari ve askeri bina, lüks ve toplu konut kompleksleri, alışveriş merkezleri, ticari kompleksler, lüks otel ve turizm kompleksleri, iş merkezleri, otel, ofis, kurumsal kompleks projelerini başarıyla referansları arasına kattı.

Suudi Arabistan başta olmak üzere Ortadoğu ülkeleri Yenigün’ün aktif çalıştığı diğer bölgeler oldu. Yenigün, halen Rusya, Suudi Arabistan ve Türkiye’de devam eden işleri ve Türkiye, Rusya, Suudi Arabistan, Polonya, Cezayir ve ABD ofisleriyle hem Türkiye’de hem de uluslararası inşaat sektöründe büyümeye devam ediyor.

Perakende sektöründe elde ettiği deneyimi, 2014 yılında kurduğu Ziylan Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim A.Ş. ile gayrimenkul sektörüne taşıyan Ziylan’ın ürün portföyü, karma kullanımlı ve sürdürülebilir gelir elde etme odaklı projelerden oluşuyor. Ziylan Gayrimenkul’ün hayata geçirdiği projeler arasında İstanbul’daki Atlas Park AVM’nin yanı sıra gastronomi ve eğlence merkezi olan Water Garden İstanbul yer alıyor.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“Kanun”) 10 uncu maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu olarak Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş (“Şirket”) tarafından hazırlanmıştır. Şirket tarafından Kişisel verileriniz Kanun uyarınca aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

Kişisel verilerinizin işlenme amaçları konusunda detaylı bilgilere http://www.buyukyali.com/ adresinden Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ ndan ulaşabilirsiniz.

Hangi Kişisel Verilerinizi İşliyoruz?

Ad, soyad, cep telefonu, elektronik posta adresi ve tarafımız ile paylaştığınız diğer her türlü Kişisel Veriler.

Kişisel Verileriniz İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebepleri Nelerdir?

Kişisel verileriniz verdiğimiz hizmetleri sözleşmenin ve teknolojinin gereklerine uygun şekilde yerine getirmek, ürün ve hizmetlere ilişkin satış sonrası destek hizmetlerini sunmak, müşteri ilişkileri süreçlerimizi yürütmek, talep ve şikâyetlerinizi karşılayabilmek, Şirketimiz tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimlerimiz tarafından gerekli çalışmaları yapmak ve buna bağlı iş süreçlerini yürütmek amaçları ile Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları kapsamında işlenecektir.

Açık rızanıza dayalı olarak ise ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, pazarlama faaliyetlerimizi yürütmek, kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, reklam, promosyon vb. ticari elektronik ileti göndermek ve bu iletilerin gönderimini sağlamak üzere hizmet aldığımız şirketler ile paylaşmak, sizleri daha iyi tanıyarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda doğru hizmeti vermek, hizmetlerimiz esnasında çekilen fotoğraflarınızı kullanmak, pazarlama analizleri yapabilmek, ürünlerimizi talepleriniz doğrultusunda kişiselleştirebilmek profilleme yapmak amaçları ile verileriniz işlenebilecektir.

Kişisel Verileriniz Kimlere Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Toplanan kişisel verileriniz; yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda grup şirketlerimiz olan Yenigün İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ziylan Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim A.Ş., Özak Global Holding A.Ş., Aktay Otel İşletmeleri A.Ş., Akyön Tesis Yönetimi A.Ş., Kamer İnşaat Ticaret ve Sanayii A.Ş., Akyön Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri A.Ş., İnt-Er Yapı İnşaat Turizm San. ve Tic. A.Ş., Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı., Özak Tekstil Konfeksiyon San. ve Tic. A.Ş., Kübrateks Tekstil San. ve Dış. Tic. A.Ş., olmak üzere ana hissedarlarımıza, bağlantılı şirketlerimize, grup şirketlerimize, iştiraklerimize, size verdiğimiz hizmeti yerine getirmek üzere destek aldığımız servis sağlayıcı firmalara, iş ortaklarımıza, bayilerimize, tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarına, hizmet aldığımız kuruluşlar, kullandığımız yurt içi ve yurt dışı server (sunucular), bulut hizmeti aldığımız yurt içi/yurt dışı kurumlar, veri sorumlusu adına veri işleyen, ölçümleme, hedefleme, profilleme desteği veren kişi ve kuruluşlar, denetim şirketleri, reklam ve tanıtım ajansları ve özel kişilere Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Verileriniz yurt içi/yurtdışında bulunan serverlara, bulut hizmeti aldığımız yurtiçi/yurtdışı kurumlara Kanun’ un 9. Maddesi gereği açık rızanız doğrultusunda aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi Nedir?

Kişisel verileriniz Şirketimiz ile temas edeceğiniz; elektronik ortamda internet sitesi, çağrı merkezi, mobil uygulama, çevrim içi uygulamalar, çerezler, elektronik postalar, sosyal medya kanalları, arama motorları ve fiziki ortamda bayi kanalı, satış ve pazarlama departmanları çalışanlarımız, basılı formlar, üyelik formları ve çözüm ortaklarımız aracılığı ile sözleşmenin ifası hukuki sebebine dayalı olarak toplanacaktır.

Açık rıza vermeniz halinde ise ürün ve hizmetlerimizin beğeni ve kullanım alışkanlıklarınıza göre özelleştirilerek size sunulması hukuki sebebine dayalı olarak Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları kapsamında işlenebilmektedir.

Kişisel Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) 7 inci madde de öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verileri silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda yer alan haklarınıza ilişkin başvurularınızı, http://www.buyukyali.com/ adresinde yer alan Başvuru Formu’ nu doldurduktan sonra kimliğiniz ile şahsen şirket merkezimize gelerek, noter vasıtası ile, güvenli elektronik imzanız ile imzalayıp şirket kayıtlı elektronik posta adresine elektronik posta göndererek veya tarafınızca daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıt altına alınmış olan elektronik posta adresiniz üzerinden elektronik posta göndermek suretiyle yapabilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir. İletişim bilgilerimiz aşağıda yer almaktadır:

Kayıtlı Elektronik Posta Adresi: [email protected],

Posta adresi: İkitelli OSB Mah. 10 Cad. 34 Portal Plaza No:7D/8 Başakşehir/İSTANBUL

AÇIK RIZA BEYANI

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnini okudum ve Kişisel verilerimin ürün ve hizmetlerinizi geliştirmek, pazarlama faaliyetlerinizi yürütmek, kampanyalarınız hakkında bilgi vermek, reklam, promosyon vb. ticari elektronik ileti göndermek, pazarlama analizleri yapabilmek, ürünlerinizi kişiselleştirebilmek amaçları ile işlenmesini ve bu iletilerin gönderimini sağlamak üzere Özak Global Holding A.Ş., Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Otel İşletmeleri A.Ş., Akyön Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş., Kamer İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş., Akyön Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri A.Ş., İnt-Er Yapı İnşaat Turizm San. ve Tic. A.Ş., Özak Tekstil Konfeksiyon San. ve Tic. A.Ş., Kübrateks Tekstil San ve Dış. Tic. A.Ş., Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı ile iştirakleriniz, bağlantılı şirketleriniz, ticari iş ortaklarınız ve hizmet aldığınız şirketler ile paylaşılmasını kabul ediyorum.